Expoziţie foto – Martie de argint

Expozitie foto - Martie de argint

Pe 21 martie 2012, Asociaţia Bucureştiul meu drag te aşteaptă la o expoziţie dedicată fotografiei alb/negru pe film: “Martie de argint”. De ce martie? Pentru că este prima lună de primăvară, de apariţie a ghioceilor care te fac să fii mai bun, mai optimist, iar un “tratament” cu fotografie pe film este numai bun. Fotografiile expuse ca 36 “role” de film alb/negru vor fi găzduite de magazinul F64, de unde vei putea cumpăra materiale pentru laboratorul foto şi filme alb/negru, la un preţ cu 5% mai mic.
Astăzi, în era filmului digital, a dispărut toată taina, tot meşteşugul şi farmecul realizării unei fotografii pe film. Dar nu este prea târziu, vă puteţi delecta şi acum cu fotografia pe film, se găsesc de toate, de la doze de developat la substanţe şi hârtie foto.

Vernisajul expoziţiei “Martie de argint” are loc miercuri, 21 martie 2012, începând cu orele 18.30, în incinta magazinului F64 din Bucureşti. La acest eveniment participă şi echipa PHOTOmotion cu 14 fotografii. Te aşteptăm la vernisaj.

Mai multe informaţii:
www.orasul.roLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *