Salonul Internaţional de Artă Fotografică “Best of CF”, vernisaj

Salonul International de Arta Fotografica Best of CF

Sâmbătă, 9 februarie 2013, are loc vernisajul expoziţiei Salonul Internaţional de Artă Fotografică “Best of CF”, în holul mare al Bibliotecii Judeţene Brăila din Calea Călăraşilor nr. 54. Vor fi expuse 80 de lucrări (54 de lucrări premiate şi 26 dintre cele acceptate dar nepremiate).
Cu ocazia vernisajului va fi organizată şi festivitatea de premiere, înmânându-se medaliile şi menţiunile acelora dintre câştigătorii care vor fi prezenţi la vernisaj. Titlul de cel mai bun autor a fost acordat doamnei Halasz Szabo Haynal din Timişoara, care a avut 7 lucrări acceptate din totalul de 8 prezentate.

Organizat de Clubul VOLTIN al ANMR-F Louis Pasteur Brăila în parteneriat cu Comunitate Foto, sub înaltul patronaj al AAFR (nr 005/2013), salonul “Best of CF” a făcut parte din cadrul Festivalului Naţional “Luna Fotografiei din România”, iniţiat de Asociaţia Artiştilor Fotografi din România şi a Festivalului Internaţional de fotografie Szathmári Pap Károly – Carol Pop de Szathmári, organizat de Asociaţia “Euro Foto Art” din Oradea.

Mai multe informaţii:
www.comunitatefoto.roLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *