Expoziţie foto – STRADA x4

Expozitie foto - STRADA x4

Într-o prezentare inedită, grupul PhotoTeam îţi propune în cadrul expoziţiei de fotografie “STRADA x4” o serie de ipostaze urbane surprinse de membrii grupului: Eli Driu, Cornel Hlupina, Mirela Momanu şi Dan Moruzan.
Strada, acea scenă pe care se derulează teatrul vieții, a fost surprinsă în cadre alb-negru şi color, în stiluri proprii ce oferă instantanee în care privitorul poate descoperi un gest, o privire, o atitudine, o asociere sau pur şi simplu viaţa de zi cu zi, de lângă el.

Te invităm aşadar la expoziţia de fotografie “STRADA x4” ce va avea vernisajul marţi 5 martie 2013, orele 18:30, la Café Verona din incinta Librăriei Cărturești – str. Arthur Verona nr. 13 – 15, Bucureşti. Expoziţia va rămâne pe simeze până în data de 19 martie 2013.

PhotoTeam este un grup de prieteni uniţi de aceeaşi pasiune, fotografia. Grupul a fost fondat în decembrie 2011 şi a aniversat un an în care s-au derulat proiecte şi teme fotografice diverse, ce au permis dezvoltarea fiecărui membru în parte ca fotograf, cât şi promovarea în echipă a rezultatelor obţinute.

Mai multe informaţii:
www.phototeam.roLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *