PhotoTOUR – La coasă în Ţara Lăpuşului

PhotoTOUR - La coasa in Tara Lapusului

Sunt câteva locuri în Maramureş unde turismul încă nu a pătruns. Sunt locuri în care fotograful va găsi autenticul în forma sa pura. Sunt locuri prin care trebuie să treci sau să zăboveşti. Fotograful Mihai Moiceanu alături de Mihai Grigorescu te aşteaptă să cutreieri Ţara Lăpuşului la vremea primei coase, în căutarea peisajului natural şi rural.
Vei avea ocazia să poposeşti în sate pentru a vizita mănăstiri vechi sau pentru a întâlni oameni obişnuiţi, vei fotografia la apus sau răsărit din locuri minunate, vei trăi două zile în cea mai frumoasă şi ospitalieră zonă a României. La coasă în Ţara Lăpuşului, desfăşurat în perioada 13 – 16 iunie, este un phototour de suflet pentru fotografii de suflet.

PERIOADA ZONA PREȚ ÎNSCRIERE
13 – 16 iunie 2013 Maramureş 960 lei wwww.phototour.ro

Trebuie să ştii că pentru o bună desfăşurare a phototour-ului, numărul maxim de participanţi este de 20, iar numărul minim este de 10 persoane. Toţi participanţii vor beneficia de dubla îndrumare fotografică din partea fotografilor Mihai Moiceanu şi Mihai Grigorescu.

PhotoTOUR - La coasă în Ţara Lăpuşului

PhotoTOUR – La coasă în Ţara Lăpuşului (copyright: www.phototour.ro)

Program orientativ
ziua 1 – sosire la pensiune, acomodare şi discuţii pe teme fotografice. Sedinţă tehnică şi prezentarea programului pentru zilele următoare.
ziua 2 – vizită la atelierul unui meşter popular maramureşean. După amiază, tură foto în satele de sub munţii Ţibleşului – fotografie de reportaj. Seara: prelucrare foto şi analiză de portofoliu.
ziua 3 – sesiune foto la răsărit pe dealurile Prelucii urmată de vizită la mănăstirea Rohia. După amiază: vizită la o gospodărie maramureşeană unde vom putea fotografia cum se face pâinea în cuptor tradiţional de lut, de la frământare până la scoaterea din cuptor. Seara: prelucrare foto şi analiză de portofoliu.
ziua 4 – sesiune foto la răsărit şi slujba de duminică la biserică. Phototour-ul se va încheia după masa de prânz.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *