Photo Tour – Safari în Kenya cu Dan Dinu

Photo Tour - Safari în Kenya cu Dan Dinu

Dacă ai visat măcar o dată la savanele africane, la explorarea lor, la întâlnirea cu unele dintre cele mai emblematice animale și la aventurile care ți-au influențat copilăria înseamnă că a venit vremea să îți faci bagajele pentru o călătorie inedită. Fotograful Dan Dinu te invită în sălbăticia Africii, unde te vei putea bucura de un safari fotografic de excepție, pus la punct în detaliu într-unele dintre cele mai spectaculoase zone din Kenya. Te așteptăm să călătorești, să descoperi și să fotografiezi minunata lume a savanei africane împreună cu Dan Dinu și unii dintre cei mai buni și experimentați ghizi locali.

Pe parcursul acestui safari o să poți fotografia majoritatea animalelor simbolice ale Africii, dar și peisajul interesant al savanelor, cu celebrii acacia, sau muntele Kilimanjaro ce va domina fundalul din parcul Amboseli, primul pe care îl vom vizita. Aici o să ne axăm pe turmele sălbatice de elefanți și pe animalele din zonele mlăștinoase, cum ar fi bivolii, hipopotamii și crocodilii. Bineînțeles că o să întâlnim în această zonă și foarte multe păsări.

O sedință foto mai aparte o vom dedica peisajului, pentru a surprinde în toată splendoarea lui, Muntele Kilimanjaro în răsărit de soare. În al doilea parc pe care îl vom vizita, Lacul Nakuru, o să ne concentram în special pe păsările flamingo, pe rinoceri, atât cel alb cât și cel negru, pe cale de dispariție, pe girafe și leoparzi. În Masai Mara o să facem cunoștință cu adevarata savană africană, aici întâlnind o varietate de gazele și antilope, zebre, girafe, dar și carnivore precum lei, leoparzi, gheparzi, hiene și șacali. Tot aici, pentru că o sa ajungem în timpul uneia dintre cele mai spectaculoase migrații din lume, cea a antilopelor Gnu, ce trec din Serengeti din Tanzania în Masai Mara în Kenya, o să putem surprinde cum acestea traversează râul Mara plin de crocodili.

Un safari este visul oricărui iubitor de animale și de fotografie wildlife, de aceea nu ezita să te alături unei aventuri inedite, într-unul dintre cele mai pline de viață locuri din lume.

PERIOADA ZONA PREȚ ÎNSCRIERE
25 sep. – 4 oct. 2013 Kenya 2475 € http://www.photolife.ro


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *