Expoziție de grafică – Blind Spot

Expozitie de grafica - Blind Spot

Te invităm joi, 17 octombrie 2013, de la ora 19.00 la vernisajul expoziţiei de grafică Blind Spot. Expoziţia prezintă cel mai recent proiect al artistului contemporan Voicu Dragomir si cuprinde o serie de 30 de lucrări de grafică care problematizează la nivel vizual o serie de simboluri devenite imagini metaforice, pline de mister, semne ale unei viziuni iconice a lumii. După vernisaj, începând cu ora 20.00, vei putea asista la un concert de muzică contemporană internaţională al tinerei Andra-Maria Măciucă. (intrarea este liberă)

Curatoarea expoziţiei, Laura Lucia Mihalca, explică modul în care a primit această propunere de colaborare, spunând că: “Voicu este exemplul unui tânăr pasionat de experiment, fiind autorul unor serii de lucrări extrem de promiţătoare, în cadrul cărora el abordează genuri diverse, de la fotografie, la sculptură, pictură şi asamblaje. Proiectul Blind Spot reprezintă prima sa apropiere de lumea graficii şi vom vedea că aceasta nu este întâmplătoare. Rezultatele nu întârzie să apară şi să ne surprindă. Lucrările din seria Blind Spot au multiple surse, de la lumea măştilor, a ritualurilor, a magiei şi a tarotului, la lumea publicităţii.
Ideea colaborării cu Andra Măciucă pentru vernisaj a venit imediat ce am văzut imagini cu spaţiul Londophone, un mediu cald, noncoformist, primitor. Mi-am dat seama că muzica Andrei va da o notă nostalgică evenimentului, creând o atmosferă de neuitat.”

În cadrul vernisajului, vei putea păşi în lumea tainică şi plină de subiectivism a lui Voicu Dragomir, având posibilitatea de a-l cunoaşte într-un cadru nonformal, prietenos, alături de lucrările sale. Evenimentul se va desfasura la Londophone Pub – str. Ioan Zalomit nr. 2, Bucureşti.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *