Despre

PROIECT

PHOTOmotion a fost lansat în anul 2008, din dorinţa de a oferi persoanelor interesate de arta fotografică un loc în care să găsească tot ceea ce îşi doresc. De la noutăţi referitoare la echipament foto, evenimente, promoţii, până la teste şi recomandări, toate adunate într-un singur loc. Fotografiile şi informaţiile prezente pe site sunt protejate de Legea Drepturilor de Autor şi pot fi utilizate pe alte site-uri/bloguri numai cu precizarea OBLIGATORIE a sursei, dar nu pot fi preluate de mass-media fără acordul scris al autorului.

ATENŢIE: nu suntem un magazin online şi nu vindem echipament foto. Produsele prezentate sunt doar cu scop informaţional.

ECHIPĂ

ADRIAN: Dacă mă întreba cineva în anul 2005 ce îmi place să fac sau în ce domeniu aş vrea să lucrez răspunsul era inevitabil legat de IT&C. O perioadă bună de timp chiar am activat în acest domeniu, însă lucrurile au început să se schimbe treptat, odată ce în viaţa mea au apărut primele aparate foto digitale. Ca orice fotograf aflat la început de drum am trecut prin toate etapele: aparat foto compact, bridge (superzoom), aparat foto DSLR. Primul DSLR, pe care îl folosesc şi acum câteodată, a fost un Nikon D40. Dragoste la prima apăsare de declanşator. Cu el am reuşit să descopăr tainele timpului de expunere, efectele diafragmei, ISO, balans de alb corect şi restul aspectelor legate de fotografie. În acest moment aparatul foto a devenit o extensie a gândurilor şi trăirilor mele.

ARTICOLE SCRISE DE ADRIAN

ANDREEA: Pasiunea pentru fotografie sunt sigură că o moştenesc de la tata, iar prima fotografie am făcut-o pe la 4 ani la Sinaia cu FED-ul tatălui meu. I-am făcut un portret pe care îl am şi acum înrămat în camera mea. Mai târziu, când am crescut abia aşteptam să mai developăm un film şi să facem fotografiile în micul laborator din baie. Mi se părea fascinant cum sub influenţa soluţiilor, apare pe hârtie, imaginea. Am ales să fotografiez în format digital, însă acum, după ce am mai învăţat câte ceva despre fotografie mă gândesc serios să experimentez şi fotografia pe film. Nu am ales o “cale” în fotografie, un stil anume, deşi îmi place să fotografiez oameni şi mă simt atrasă de fotografia de nuntă şi portret (mai ales de transpunerea emoţiilor în fotografie). Încă experimentez, mă joc, încerc, descopăr… atât fotografia, cât şi pe mine prin intermediul fotografiei.

ARTICOLE SCRISE DE ANDREEA