Tag Archives: Expoziții

Expozitie de grafica - Blind Spot

Expoziție de grafică – Blind Spot

Te invităm joi, 17 octombrie 2013, de la ora 19.00 la vernisajul expoziţiei de grafică Blind Spot. Expoziţia prezintă cel mai recent proiect al artistului contemporan Voicu Dragomir si cuprinde o serie de 30 de lucrări de grafică care problematizează la nivel vizual o serie de simboluri devenite imagini metaforice, pline de mister, semne ale unei viziuni iconice a lumii.

Calatorie catre Tara Soarelui Rasare la Muzeul ASTRA

Vernisaj expoziție – Către Ţara Soarelui Răsare

Vineri, 26 aprilie 2013, avut loc vernisajul expoziţiei colective “Către Ţara Soarelui Răsare” la sediul muzeului de Etnografie Universală “Franz Binder” din Sibiu, din cadrul Complexului Naţional Muzeal ASTRA.
Complexul Naţional Muzeal ASTRA din Sibiu aniversează, în acest an, 50 de ani de la înfiinţarea Muzeului în aer liber, 20 de ani de la inaugurarea

Calatorie catre Tara Soarelui Rasare la Muzeul ASTRA

Expoziție – Către Ţara Soarelui Răsare

Muzeul de Etnografie Universală “Franz Binder” din cadrul Complexului Naţional Muzeal ASTRA şi Art Out te așteaptă la vernisajul expoziţiei de arte plastice, decorative şi origami – Către Ţara Soarelui Răsare. Evenimentul va avea loc vineri, 26 aprilie 2013, ora 16:30, la sediul muzeului din Piaţa Mică nr. 11, Sibiu.

2013 International CES

2013 International CES

A rămas mai puţin de o săptămână până la CES 2013, cel mai mare eveniment dedicat produselor electronice de larg consum. Ediţia din acest an se va desfăşura în perioada 8 – 11 ianuarie 2013, în Las Vegas. Producătorii nu vor rata bineînţeles oportunitatea de a lansa noi modele de aparate foto cu ocazia acestui eveniment.